Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос към хората с чипнатите алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
    А дали ще можеш да ни обясниш, защо пък от феродовия диск?
    Износват му се пружините и се улофтява самата главинка
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
      Износват му се пружините и се улофтява самата главинка
      По принцип си прав, но нали за JTD става въпрос, а там маховика е демпферен, а на феродовия диск пружини няма.
      А по темата, слагай смело.
      Ако все още не си сменял съеденител, на пролет.........
      Ма тва не е гаранция де. При нормално шофиране може и доста по-дълго да искара, зависи какво му е състоянието в момента..........
      Божа работа!!!
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

[QUOTE=haljscho;580654]По принцип си прав, но нали за JTD става въпрос, а там маховика е демпферен, а на феродовия диск пружини няма.

Колега,сигурен ли си в това което казваш?
        И един въпрос.Този маховик аджаба за какво са го сложили?

Comment

По принцип си прав, но нали за JTD става въпрос, а там маховика е демпферен, а на феродовия диск пружини няма.

Колега,сигурен ли си в това което казваш?
          И един въпрос.Този маховик аджаба за какво са го сложили?

сигурен е щото сам си го сменяше ето и видео диаграма какво представлява маховика на жетедето http://www.youtube.com/watch?v=ceMMK-ggaAI
          феродовия диск е само един обикновен диск дето излиза доста по евтино като се наложи да се сменя само дискчето. ама маховика струва доста заплати
          Last edited by k1lcone; d.m.y г., 16:56.

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
            сигурен е щото сам си го сменяше ето и видео диаграма какво представлява маховика на жетедето http://www.youtube.com/watch?v=ceMMK-ggaAI
            феродовия диск е само един обикновен диск дето излиза доста по евтино като се наложи да се сменя само дискчето. ама маховика струва доста заплати
            На ясно съм какво представлява маховика,а също така и като цяло съединителя.
            Аз пък съм сигурен това което твърдя,защото работя в сервиз и не един път съм сменял съединител и то комплект(ако ти говори нещо).Демферния маховик не се среща само при ЖТД-тата.Има ги при фолксваген,бмв,мерцедес.При фолксвагена е с нормален феродоф диск,А при мерцедес и бмв са описаните от теб(твърд феродов диск).

Comment

Аз пък съм сигурен това което твърдя,защото работя в сервиз и не един път съм сменял съединител и то комплект(ако ти говори нещо).Демферния маховик не се среща само при ЖТД-тата.Има ги при фолксваген,бмв,мерцедес.При фолксвагена е с нормален феродоф диск,А при мерцедес и бмв са описаните от теб(твърд феродов диск).
              да де ама щото говорим за жетедета. на наще алфи няма пружини на феродовия диск. от тва дет каза ти разбрах че казваш че има пружини на дискчето.

Comment

колега не се притесняваи ако е стандартно 4ипосване колата си е супер
                Алфа Ромео 159

Comment

Абсолютно съм сигурен, диска е ТВЪРД т.е. без пружини.

http://axm-auto.com/image_display.ph...8_71715348.jpg

Не, че нещо, но просто да се изясни темата, а не някой като прочете и да се чуди такъв ли е или онакъв..........
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

Working...
                  X